Teambuilding er en paraply over mange og meget forskellige aktiviteter og interventioner.

Det gælder om at holde tungen lige i munden og vælge det, som passer til teamets opgave-portefølje og situation – og som opfylder teamets aktuelle behov for at tage det næste skridt.

Tredje generations teambuilding har fokus på teamets kultur og samarbejdsmønstre. Teambuilding 3.0 er et mindset og en metode, som tager afsæt i en Team Culture® Test – et realitetstjek og et nyt blik på teamets samspil.

Kulturen er den magiske faktor som kobler mennesker og opgaver

Team Culture® testen synliggør kulturens usynlige styresystem, som på godt og ondt sætter sig igennem bag om ryggen på teamet. Redskabet giver adgang til kulturen og til potentialet for at udvikle kulturen.

Testrapporten foreslår veje at gå og konkrete spørgsmål til drøftelse: Hvordan bygger vi en kultur, der skaber værdi og forbedrer vores resultater? Hvordan udvikler vi kompetencen til ”at teame” – det vil sige evnen til at spille hinanden gode?

Teambuilding 3.0 er et supplement / alternativ til første generations  - ofte fysiske og udendørs -aktiviteter, som sigtede på oplevelsen af fællesskab.  Mindsettet og metoden er desuden et supplement / alternativ til anden generations – ofte psykologiske og analytiske - aktiviteter, som sigtede på forståelsen af de forskellige individueller personligheder og roller i teamet.

Skal teamkulturen til syn?

Måske er I blevet nysgerrige og vil høre mere? Måske vil I investere en halv dag? Måske vil I investere en hel dag? Måske vil I høre mere om mulighederne for at tilrettelægge en lidt længere proces? Kontakt Benedikte Achen – 2330 9580, achen@achen.eu.

Læs mere om teambuilding 3.0